Termeni si conditii - Sobe Teracota Filiasi
15265
page-template-default,page,page-id-15265,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul Sobe-Teracota.ro este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor de mai jos. Acești termeni și condiții se pot modifică periodic, utilizatorul trebuind  verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

CONȚINUT ȘI DREPTURI DE AUTOR

Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Sobe-Teracota.ro. Contractul de prestări servicii încheiat între Sobe-Teracota.ro  și Clienții săi da dreptul Clienților de a copia și/sau printa porțiuni din conținutul site-ului (manuale și tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intenție comercială.

Sobe-Teracota.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără  acest lucru  necesite explicarea atitudinii sale suspende sau  înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Sobe-Teracota.ro nu își asumă răspundereaîn nici o situație, pentru nici o daunapricinuită direct sau indirect, suferită  urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. Sobe-Teracota.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

COMENZI ȘI CERERI PENTRU OFERTE DE PREȚ

Comenzile sau cererile pentru oferta de prețuri pot fi date utilizând formularele de contact de pe acest site sau e-mail. Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. Sobe-Teracota.ro nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete.

În cazul în care Sobe-Teracota.ro consideră o cerere sau o comandă  fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizată de acesta sau poate șterge cererea fără nici o înștiințare a utilizatorului.

DISPOZIȚII FINALE

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea prevăzute în acest document. Sobe-Teracota.ro își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă  folosească site-ul după afișarea lor în acest document.

TERMENE ȘI CONDIȚII

Aceste termene și condiții reglementează folosirea site-ului Sobe-Teracota.ro . Va rugăm citiți Termenii și Condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, nu folosiți acest site web. Dacă folosiți site-ul web, conduită dumneavoastră indică faptul că sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile.

CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Exceptând cazurile menționate ulterior în acest contract, conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul anterior în scris al Sobe-Teracota.ro . Nu este permisă distribuirea sau copierea conținutului paginilor conținute în prezentul site, către orice terț, dar nelimitand la caching-ul conținutului acestui site. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din acest site, pentru folosirea în scop necomercial, menționând sursă. Este deasemenea permisă păstrarea unei copii transparente a site-ului în scopul vizualizării sale numai atât timp cât sunteți conectat la internet.

MATERIALE TRANSMISE PREZENTULUI SITE

Orice material sau informație trimise sau publicate pe acest siteprin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale și neproprietare, și  atare pot fi utilizate de Sobe-Teracota.ro în orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau marketingul produselor. Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de la acest site a materialelor ilegale, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din țară relaționată de site.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Materialele și conținutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fără garanții explicite sau implicite de orice naturăinclusiv garanții de adecvare pentru scopuri comerciale, garanții de respectare a drepturilor de autor sau garanții de adecvare pentru vreun scop anume. Sobe-Teracota.ro este absolvită în toate cazurile de responsabilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, pierderea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar dacă Sobe-Teracota.ro a fost informată asupra posibilității apariției unor asemenea daune.